Tänään oli viimeinen kerta alkeiskurssiamme. Ensin meille arvottiin koirat... Kristan sheltit Jäbä ja Rommi vuorottelivat meidän noviisejen ohjattavina. Minä sain Jäbän. Oli ihan mielenkiintoista ohjata pientä, nopeaa ja taitavaa koiraa. Kun tein saman radan Tempon kanssa, meni aikaa kaksi kertaa niin paljon. :-D  Sitten piti lähettää kujaa pitkin koira nakkilautaselle ja kutsua takaisin, myös tästä otettiin aika. Tämä meni 'eteen'-käskyllä ihan rutiininomaisesti Tempolla. Tosin takaisin ei ollut niin kiirettä. Lopulta ajat laskettiin yhteen ja kaikki palkittiin. Emme olleet kärkikolmikossa.

Nyt on vähän haikea olo. Jatkokurssi alkaa heti ensi viikolla, mutta me emme valitettavasti pääse mukaan mun töitteni takia. Hauskaa oli -enimmäkseen- ja alkeiskurssi antoi sitä mitä halusin; paransi yhteistyötämme. Sitä tarvitaan muissakin lajeissamme.

Hommasin viimein meidät toko-ryhmään. Treenaamme ensi sunnuntaista alkaen Kookoo99:n kentällä. Minä tarvitsen ehdottomasti ryhmän tukea, että etenisimme.

Kevät on tuonut outoa pentukuumetta tullessaan... :-O