Tänään oltiin taas Varkaudessa treenaamassa. Temposta se oli ihan sairaan kivaa, vire oli taas loistava! Hymy

Keskityttiin avoimeen luokkaan lauantaisen kokeen takia. Alkuun pätkä seuraamista, joka oli tosi huonoa, väljää ja levotonta, kun Tempo keskittyi bongailemaan luoksetulo-merkkejä, jotka näki laitettavan paikalleen. Ruutu jäi tällä kertaa huomaamatta... Sitten tehtiin putkeen liikkeestä maahanmeno, joka meni ihan jees. Kolmantena liikkeenä oli luoksetulo, jossa tavoitteena päästä heittämään lihapulla eli jos tulee vauhdilla, niin lihapulla lentää...ja sehän lensi! Tosi hienosti, ei voi valittaa. :-)

Tehtiin vielä edelliskerrasta kaihertamaan jääneet hyppy sekä hyppynouto ja tällä kertaa punainen este ei enää herättänyt ihmetystä. Satsu teki vähän häiriöitä; kapuloita esteen viereen ym. Hyvin Tempo selvisi! Ja sitten sai ruokaa!! (Kenen muun koiralle riittää palkaksi light-kuivamuona...? Tempo on treenannut liikaa, eli liikaa lihapullia, joten laitettiin light-ruualle..)

Tauon jälkeen halusin kokeilla tunnaria. Okei, ei onnistunut, tulipa kokeiltua... NolostunutSe on nyt siinä vaiheessa, että välillä osataan, välillä ei... Mutta jatkamme harjoittelua. Ollut vähän epätoivoa sen kanssa viime aikoina, mutta ei me lannistuta!

Hyvä mieli jäi treeneistä. Luoksetulon vauhtiin sekä hyvään stoppiin olen tyytyväinen, koska vauhti on ollut vähän hukassa viime aikoina. Hyvä, että koira tekee maailmalla paremmin kun kotona...

Toivotaan, että hyvä mieli ja vire jatkuu lauantaihin saakka, jolloin suunnistamme -taas- Pieksämäelle. Mullahan menee kisamaksu sinne suoraveloituksena kerran kuussa...kun ei muualla oikein kokeita ole tähän aikaan vuodesta. Avoin luokka on taas vasta klo 14 alkaen, mutta illalla päivittelen sitten tänne, kuinka kävi. Satsu lupasi meille ykkösen, toivottavasti tuomari ei ole eri mieltä.