1941141.jpg
Paras vuodenaikamme, syksy, on täällä! Ei enää ötököitä, ei hellettä (no sitä ei kyllä viime kesänä ollut haitaksi asti) ja kauniin kuulaita päiviä toivottavasti vielä paljon edessä. Tempokin on hurmaantunut metsän hajuista niin, että meni mamma hukkaan... Oli sitten pakko viheltää, kun lähellä taajamaa oltiin, eikä koiraa näkynyt. Kohta se tuli huohottaen, olin piilossa; Tempo veti täysillä parin metrin päästä ohi ja vastakkaiseen suuntaan.. :-O Sitten olikin kieli poskella, kun viimein minut löysi. Täytyy poitsulle välillä muistutella, että kuka määrää suunnan ja vauhdin. ;-)
1941192.jpgTässä stressi-kieli roikkuu, kun mamma LOPULTA löytyi.

Ollaan treenailtu vähän tokoa, mutta aika vähän, kun ei ole koetta tiedossa. Jostain sitä ykköstä pitäisi yritellä, ettei jää viime tinkaan... Että edes yhdessä lajissa tavoitteet täyttyisi. Harmi, että tälle viikonlopulle suunniteltu Golden Ringin toko-viikonloppu jäi väliin töitten takia. :-(
Golden Ringin epäviralliseen WT-kokeeseen sen sijaan olen ilmoittautunut ensi viikonlopulle. Ihan uusi laji meille, en ole edes nähnyt koetta aikaisemmin. Sunnuntaina jatkamme Misnun WT-treeneissä (tyypillistä minua; ensin kokeillaan ja sitten vasta treenataan...).

1941185.jpg

Tempolla on uusi työkaveri: puna-valkoinen irlanninsetteri Hevi, 3 kk. Aivan ihana pakkaus ja tänäänkin työskentelivät ahkerasti (painivat, ähräsivät ja örisivät) pitkän aikaa takahuoneessa. Pitää ottaa kamera mukaan töihin joskus. Henkisesti pojat tuntuvat olevan ihan samalla tasolla...

Moritzin vointi on tasaantunut entiselleen ja pappa sai jatkoaikaa, onneksi. Hirveä hössötys vaan, kun ei taida olla tarpeeksi actionia eläkeläisen elämässä.

Kirjoittelin vähän koirien sivuille uusia juttuja, jos ketä kiinnostaa.