Lauantain jälkeen olen leijunut molemmat jalat tukevasti ilmassa, mutta kovin paljon ei olla ehditty treenaamaan. Tänään vei tiemme kuitenkin taas Varkauteen, Satsun valvottuihin laboratorio-olosuhteisiin treenaamaan sitä, mitä kotona ei uskalleta kokeilla... Ei me kyllä oikeesti mitään riskaabelia tehty. Hymy

Harjoiteltiin ensin ruutua, joka on ollut nyt hiukan tauolla. Hyvinhän tuo Tempo sinne singahti. Lisää treeniä vain, niin eiköhän se siitä valmistu aikanaan.

Toisena ongelma-liikkeenä oli tunnari, joka on taas alkanut sujua -hetkellisen epätoivon jälkeen. Piilotettiin Omaa heinäkasaan (jyrsijän heinää saa lemmikkitarvikeliikkeistä...), muut kapulat siinä ympärillä. Tempo toi kerran väärän, muuten haisteli ja löysi Oman ja jaksoi toistojakin ihan mukavasti. Tätä jatketaan!

Kolmanneksi tehtiin hyppynoutoa, kun se silloin eka kerralla takkusi Varkauden esteellä. Tämä on tällä hetkellä voivoi-luokan varmin liike meillä, kun vaan muistan antaa käskyjä ja olla muutenkin itse säheltämättä.

Hyvät treenit taas! Kiitos Satsu, Maarit, Tiina, Johanna ja Niina!