Tokotusta pitkästä aikaa! Kadonneen Motivaation Metsästys -ehkä jotain löytyikin. Hymy Satsu tuli siis Mikkeliin kouluttamaan ja pääsimme mukaan (kiitos, Riikka!).

Koulutus alkoikin kokeella. Arvottiin järjestys sekä liikkeiden järjestys ja sitten tehtiin 2 liikettä kerrallaan ja vuoro vaihtui. VOI/EVL-ryhmässä meitä oli 3 koirakkoa ja minä tietysti vedin numeron 1.

En aivan muista järjestystä, mutta alla selvitys, miten liikkeet sujuivat.

Paikalla istuminen

Vaihtoi lonkalta toiselle ja nosteli tassujaan. No ei olla treenattu yhtään tätä!

Paikalla makaaminen

Hi-das maahanmeno ja nousi vasta toisella (tehtiin EVL-tyyliin vuorotellen käskyttäen). Ajatteli varmaan, että tää on niitä Satsun häiriötreenejä eikä oikeesti tehdä sitä mitä sanotaan... Tempo unohti, että MINUA pitää kuunnella kuitenkin. Silmänisku

Tunnari (ympyrä)

Hyvällä vauhdilla kepeille, hyvä haistelu, palautus ravissa -ja oikea. Hymy

Liikkeestä istuminen

Jäi seisomaan. Otsan rypistys Tätä on harjoiteltu viime päivinä, mutta ei onnistu, ei.

Seuraaminen

Ihan jees, mutta jätätti juoksussa. On pitävinään kontaktia; pää ylhäällä, mutta silmät katsoo ihan muualle...

Metallinouto

Vähän arpoi suuhun ja palautus ravilla, suora perusasento eli ihan ok.

Ruutu

Liian pitkä matka Vullukalle... Näytti kyllä minustakin tooosi pitkältä ja Tempo pysähtyi ennen ruutua. Pari lisäkäskyä ja ohjautui oikeaan sivuun ja sitten sieltä ruutuun. Loppuosa ok. Olin tyytyväinen, että sain koiran kuitenkin ruutuun, vaikka käskyjä tulikin liikaa.

Luoksetulo

Tämäkin ok, laukassa kaikki pätkät (viimeinenkin puoleen väliin) ja ihan ok stopit.

Hyppynouto

Hyvä hyppy mennessä, kolahti esteeseen tullessa, perusasento ok.

Kaukokäskyt

Siirtyi perinteisesti metrin sivusuunnassa, mutta teki kaikki asennonvaihdot ekalla käskyllä, vaikkei vire ollutkaan kummoinen.

Ylempien luokkien jälkeen oli alo/avo-luokkalaisten vuoro suorittaa omat tehtävänsä, jonka jälkeen oli ruokatauko. Kiitos, Marianne, herkullisesta ruuasta!

Tauon jälkeen en halunnut tehdä Tempolla enää, vaan otin Boubien kehiin. Leikittiin, tehtiin pentu-luoksetulo leluun, leikittiin lisää ja tehtiin ruutu (eka ikinä! Hymy) leluun. Satsu katsoi vähän perusasentoa ja imutettiin seuraamista (jota en osaa).

Boubie kävi leikkimässä myös hallissa ("ai, tällainen paikka; leikitään!") sekä lopuksi kokeiltiin myös kosketusalustaa hallissa. Hyvä että tehtiin Satsun nähden, koska palkkaan siitä väärin... Boubie on saanut juosta hakemassa multa palkan, mutta sepä ei olekaan järkevää, jos alusta siirretään ruutuun, kun palkka pitäisi tulla sieltä. Satsu siis heitteli palkkaa, kun minä naksuttelin. Pitäis aina olla jonkun vahtimassa, niin ei tekisi läheskään niin paljon virheitä... Nolostunut Muutenkin pennun palkkaaminen lelulla onkin taas vaikeaa, kun Tempoa on palkattu vain ruualla. Mutta ehkä mä opin?

Boubien Tärkeä Oppi tänään oli myös autossa odottelu. Kiitos Satsulle auton lainasta! Silmänisku

Kiitos loistavalle kouluttajallemme ja kaikille mukana olleille mukavasta päivästä!