Helle hellii Suomenmaata ja uimakelit ovat mitä mainioimmat (koirilla; itse sinne tuskin tänäkään kesänä ainakaan monesti uskallan). Siispä taipparikurssillammekin oli tänään aiheena vesinouto.

Boubielle heitettiin ensin lokki laiturilta, starttipistoolin säestyksellä. Seuraava lokki tuli veneestä ja sitä seuraava vielä kauempaa (taipparimatka?) veneestä. Viimeiselle heitolle tuli myös launcherilla laukaus. Pieni koira suoriutui tehtävistä oikein mallikkaasti. Hymy Tällä hetkellä taipparitason "tuo linnun rantaveteen" täyttyy.

Kun heittäjä souti rantaan hakemaan lintuja, huomasi Boubie tuon kumman kelluvan ajoneuvon ensimmäistä kertaa ja sillehän piti tietysti haukkua. Haukku unohtui siinä silmänräpäyksessä, kun lokit heitettiin veneeseen seuraavaa uimaria varten. Veneeseen pomppasi myös pieni koira, lokki suuhun ja veneestä rantaveteen. Nauru Hassu, pieni ja rohkea eläin.

Hanskat pysyy käsissä ja tokotreenit jatkuu... Lauantaina starttaamme, kun kerta ilmoittauduttiin ja koe on kotikentällä. Ollaan treenattukin joka päivä jotakin. Boubie on säestänyt kentän laidalla haukkumalla, kun olis NIIN kiva päästä mukaan leikkiin... Päättämätön Toivottavasti tästä ei tule ongelmaa. Rasittavaa se on.

Auton saanti helpotti kovasti koirallisen elämää ja Moritzkin on päässyt pari kertaa haistelemaan muitakin kun takametsän hajuja. Voi, kuinka se onkaan nauttinut! Kipeät jalat unohtuvat ja pappa laukkaa iloisesti häntä pyörien. Uimaankin on päästy ja vanhus pysyi pinnalla. Hymy

Salla ja Tempo ovat agiliitäneet tällä viikolla kahdesti. Kivaa on, edelleen ja Tempo kovin taitava. Ei ehkä kovin nopea, mutta varma. Silmänisku

P.S. Boubien mummo; Goldpaw Lilly saavutti tänään tokossa AVO1-palkinnon! HymyOnnea mummolle kotiväkineen!