Nopeasti naapurin koneelta koeselvitys. Kisajännitykseen oman lisänsä toi jännitys, kestääkö auto eli jaksaako käydä, mutta hyvin kesti!

Koe pidettiin Muuramessa, tutuissa maisemissa ja tuomarina toimi Markku Santamäki.

Paikalla makaaminen 9

Pää ollut välillä alhaalla, välillä ylhäällä.

Seuraaminen 9

Itsestä alku vähän tuntui takkuavan, mutta tavan mukaan parani loppua kohden.

Liikkeestä istuminen 9

Huono seuraaminen.

Luoksetulo 7

Seisomista kokeilin vaihteeksi suullisella käskyllä: ei toiminut.

Ruutu 8,5

Ruutu oli haastavasti hiekkakentän nurmettuneella alueella, eikä nauhat näkyneet selvästi. Jännitin myös läheisiä kehänauhoja, mutta ne ei tällä kertaa haitanneet. Hyvällä vauhdilla ruutuun, stop ok, maahan toisella käskyllä. Loppuosa moitteeton (ei lähtenyt liikkurin käskystä, jeee!)

Hyppynouto 7

Pelleilyä kapulalla

Metallinouto 5

Nyökkäsin olevani valmis, kun kehäsihteerit rapisteli jotain, joka Tempon mielestä oli selvästi hänelle tarkoitettu eikä katsonut edes heittoon päin! 'Hae'-käskystä singahti kohti sihteereitä, huusin 'ei' ja Tempo pysähtyi. Uusi 'hae' ja se löysi kun löysikin kapulan! Myyränhyppy sille siitä riemusta ja vähän arpomista suuhun...

Tunnistusnouto 6

Kapulat rivissä. Tempo törmäsi ensimmäisenä Omaan, otti suuhun, ei uskonut, tarkisti pari muuta ja otti uudestaan Oman ja toi.

Kauko-ohjaus 9

Panostin käskyihin ja se kannatti! Tosin sivulta maahan vaati toisen käskyn. Siirtyi ehkä himpan verran sivulle taas, mutta tuomari ei sitä huomannut.

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 254 p, II palkinto, sijoitus 2./3.

Tuomari piinasi minua palkintojenjaossa, kun en tiennyt pisteitä. Jakoi palkinnot ensin voittaneelle Tending-bortsulle, sitten antoi paperin keskeyttäneelle hoffille ja sit vasta oli meidän vuoro... 'Ohjaajalle tämä tulee varmasti järkytyksenä, mutta tulos jäi 2 pistettä ykkösestä!' AUTS.  

Olen kuitenkin tyytyväinen viimein saavutettuun nollattomaan kokeeseen, pisteistä viis. Ihan ei vielä vire ollut parhaimmillaan, mutta ihan ok kuitenkin. Tästä voi taas hyvillä mielin jatkaa. Ensi viikolla Varkauteen.