6 viikkoa on kulunut (yllättävän) nopeasti ja oli aika mennä Kouvolaan kontrolliin. Boubie riemastui suunnattomasti, kun Riikka tuli meitä hakemaan; luuli pääsevänsä varmaan treenaamaan. Tai luulenpa, että mikä tahansa käy, sen verran tylsää on pikku-B:n elämä viimeiset 6 viikkoa ollut. Boubie tyhjensikin lämpimikseen Riikan taakse unohtunutta treenikassia, josta löytyi ainakin: ohjatunnoudonkapula, pari narulelua, muutama pieni mittelin suuhun sopiva pallo, limupullo.

Onneksi Riikan kanssa matkatessa juttua riittää niin, että matka kului nopeasti ja jännitys vatsassa tuntui vasta eläinlääkäriaseman pihassa.

Eläinlääkäri poisti siteen ja kipsin, huuhteli jalan ja laittoi siihen kevyen siteen suojaamaan ihoa, joka oli hieman ärtynyt kipsin alla. Saimme ohjeeksi huuhdella jalkaa päivittäin parin viikon ajan ja sivellä Terra Poly vet -voidetta punoittaville alueille. Liikuntaa voi lisätä vähitellen, mutta hihnassa mennään kolmisen viikkoa. Itse olin varautunut paljon pidempään aikaan, joten tämä tuntuu tosi hyvältä uutiselta! Otan yhteyttä vielä eläinfysioterapeuttiin, joka antaa varmasti tarkemmat kuntoutusohjeet.

Kaiken kaikkiaan eläinlääkäri oli tosi positiivisen oloinen paranemisen suhteen, joten ehkä me voimme vielä jatkaa kisaamista, kunhan nyt pikkuhiljaa saadaan jalka entiselleen. (*helpotuksen huokaus*)

Boubie oli kovin reipas taas eläinlääkäriasemalla, oli itse hyppäämässä tutkimuspöydällekin! Kotimatkalla se tyhjenteli taas treenikassia ja sai lopulta pitää siilipalloa suussa.