Tempon koeputki jatkuu, tänään oltiin rotumestaruudessa kaukana Espoossa. Huvitti, kun juttelin yhden aussin omistajan kanssa, joka harmitteli, kun heidän rotumestaruuskokeensa oli niin kaukana; jossain Jyväskylässä. Vähän oli yllättyneen näköinen, kun sanoin, että me olemme Mikkelistä... Hulluja savolaisia.

Olimme paikalla jo puoli kymmeneltä, kun matkakumppani Anni starttasi Tiitun kanssa avoimessa luokassa. EVL alkoi puolilta päivin. Boubie sai hengailla kentällä mukana ja Tempo odotti autossa.

Tuomarina kokeessa toimi Saija Pollari.

Istuminen ryhmässä 10

JEEE!!

Paikalla makaaminen 9

Oli ollut kuulemma levoton ja pää pyörinyt eestaas, lonkka-asento palatessa. Hidas maahanmenokin, eli varsin kiltti tuomari.


----- tästä poikki--------jatkettiin yksitellen osittain sotketussa järjestyksessä


Idari 7

Istui seisomisen; eka kertaa kokeessa.

Ruutu 0

Ravia merkille, sieltä ohjattua tekemään...Pysäytin, meni 10 metriä ruudusta ja jäi tuijottamaan, käsky, meni ruudun eteen seisomaan, käsky... BLÄÄH Lopulta oli ulkona ruudusta makaamassa, kun käskyjä oli jo riittävästi.


-----huonoilla fiiliksillä taukoilemaan--------


Seuraaminen 9

Numero oikeutettu ehkä loppuosan suhteen, mutta alku meni miten sattuu; kadotin koiran ja törmättiin, kunnes tsemppasi normiseuruuseen.

Luoksetulo 7,5

Toisella käskyllä maahan, muuten ok. Viimeinen pätkäkin osittain laukassa.

Ohjattu noutaminen 8,5

Oikea. Tätä kannatti treenata, kun nyt taas onnistui! Ravaten merkille, mutta osittain laukassa palautus.

Metallihyppy 8,5

Melko vino heitto, mutta ihan ok suoritus Tempolta.

Tunnari 9

Nappasi kapulan heti, kun haistoi; ihan särmä suoritus.

Kauko-ohjaus 9

Siirtyi tavan mukaan sivusuunnassa ja oli vähän vinossa lopulta. Ekalla kaikki siirrot kuitenkin eikä ennakoinut! Edistystä siis.

Yhteensä 240 p, II-tulos ja sijoitus 3./6 Luokan toiseksi paras kultainennoutaja. Tiina ja Kide uusivat viimevuotisen mestaruutensa komealla ykköstuloksella. Väliin kiilasi vielä valkoinen paimenkoira myöskin ykköstuloksella.

Tempon kanssa oli vaihteeksi ihan mukavaa tehdä hommia. Se myös motivoitui ruokakupista entiseen malliin, mikä oli iloinen asia, koska olin pohtinut, miten saan sen taas innostumaan. Toinen pätkä oli pisin sarja liikkeitä tässä luokassa ikinä tähän mennessä ja tuntui että Tempo paransi loppua kohden, joten en voi olla muuta kun tyytyväinen.

Kokeen jälkeen shoppailimme vielä Ikeassa ja pääsimme turvallisesti lopulta 14 tunnin päivän jälkeen kotiin, vaikka Mazdasta kuuluikin outoa vinkunaa.