Tänään oltiin viimeistä kertaa Riikan kurssilla. Ohjelmassa oli merkki ja ohjattu nouto, mutta olimme niin epäsosiaalisia, että treenasimme vain itekseen sivussa. Alussa tehtiin kyllä paikallaolo. Otin siihen perään seuraamista, liikkeestä istumisen ja luoksetulon, josta kuppipalkka. Sitten mentiin tekemään häiriöseuraamista vähän aikaa ja Tempo autoon huilaamaan.

Tehtiin vielä loputkin liikkeet. Metallin nostoja, tunnari käskytettynä ja vinoja heittoja hyppynoudossa niin, että seistiin esteen sivussa. Siinä piti vähän vääntää, ennen kun Tempo tajusi kuunnella, että haluan sen hyppäävän, vaikka suoraankin pääsisi. Lopuksi tehtiin vielä kaukojen eka siirtoja, sitten sarja ja vielä yksi luoksetulo 'yleisö' mun takanani. Ihan hyvin sujui, mutta kyllä hallikausi on ihan hyvä asia; oli märkää, kylmää ja pimeätä.

Eilen treenattiin Savonlinnassa aamuruuan aikaan hyppynoutoa lukuunottamatta kaikki liikkeet läpi ja siellä Tempo oli ihan super taas! Sai jopa hepulin, kun mentiin kentälle; "saan varmaan täällä kohta ruokaa", se luultavasti ajatteli.

Lauantaina Pieksämäellä starttaamme ekana. En ole kovin ihastunut starttipaikkaan, mutta täytyy asennoitua positiivisesti... Katotaan sit, mennäänkö sunnuntaina Lahteen; riippuu fiiliksistä.