Tänään oli Taskisen Satu Varkaudesta taas saapunut iloksemme kouluttamaan Kookoo99:n koirakoita. Tempon kanssa olimme iltapäiväryhmässä ja tehtiin voittajaluokan liikkeet läpi.

Ensin liikkestä istuminen (ok), suora luoksetulo (lähti ekalla! Vaihdoin tähän käskyn, niin nyt on taas lähtenyt) ja ruutuun kupille LUJAA. Sitten pidettiin taukoa ja toinen kierros aloitettiin Satsu-sadistin megahäirintä-treenillä. Koirat istui ympyrässä ja ohjaajat ympyrän keskellä, Satsu yritti vuorotellen häiritä koiria parhaan taitonsa mukaan (käski maahan, heilutteli makupaloja nenän edessä, kutsui luo jne) ja ohjaajat yrittivät saada koiran olla välittämättä häirinnästä. Kaikilta se onnistui lopuksi. Hymy Sitten tehtiin sama makuulla. Tempo meni tässä vähän sekaisin, kun äsken ei saanut mennä maahan ja nyt ei saanut nousta istumaan, mutta lopulta sulki Satsun häirinnän pois. Tämän jälkeen tuli taas ansaittu lepo.

Viimeisellä kierroksella tehtiin tunnari (oikea tuli hyvin haisteltuna rivistä), metallihyppy, vinoja hyppynoutoja, lisää ruutua (lihapulla avustajalta) sekä lopuksi kaukokäskyjä. Tempolle tehtiin laudoista kaukalo, ettei pystynyt liikkumaan sivulle, mutta pakitti kyllä tyylikkäästi pois kaukalosta. Nauru Seiso-istu tuotti vähän vaikeuksia, peruutti siinä. Muuten ihan jees. Otin vielä namikipolla pätkän seuraamista, joka sekin sujui sen verran mallikkaasti, että Satsu lupasi meille ykköstuloksen tulevan lauantain kokeesta. Nauru Toivotaan, etten itse onnistu sitä sössimään. Nyt fiilistellään tuleva viikko, että Vullukka pysyy hyvällä mielellä.

Kivaa oli taas treenata yhdessä, kiitos Satsu, kun jaksoit meitä!

P.S. Illalla Tempo uneksi pitkän aikaa ilmeisestikin treeneistä, haukkui unissaan. Liekö ruokakuppi mennyt edellä karkuun vai saiko painajaisia sadisti-Satsun häiriköinnistä...? Silmänisku