Hetken mielijohteesta läksimme Tempon kanssa tänään Kookoo99:n järjestämään Möllitokoon. Luokkina oli Ihan Möllit, Melko Möllit, Möllit ja Kilpailevat koirakot. Osallistuimme Melko Mölleihin, joka oli helponnettu versio alokasluokasta.
Liikkeet ja Tempon saamat pisteet:

Luoksepäästävyys                  10
Paikallamakuu 1 min.               9
Seuraaminen kytkettynä           8
Liikkeestä maahanmeno            8
Luoksetulo                          8,5
Hyppy esteen yli                   9
Kokonaisvaikutus                    8
Yhteispisteet                      60,5

K
oiraa sai palkata kehässä, mutta makupalat ei saanut olla esillä kuten Ihan Mölleissä. Ja arvostelu oli tosi kannustavaa, tietty. Tempohan ei ole käynyt kentällä yhteistreeneissä eikä sille oikeasti ole liikkeitä opetettu, joten sikäli tämä oli ihan turha kokeilu, kun se ei voinutkaan osata.
Luoksepäästävyys oli ok, Paikallamakuussa vaati 2 maahanmeno-käskyä ja 2 istu-käskyä. Seuraaminen oli ihan vaan mukana kulkemista, ei kontaktista tietoakaan... Ei olla tehty häirittynä. Maahan meni ok, mutta istumaan ei taas noussut. Luoksetulo rauhallinen ja toisesta käskystä. Hyppy meni hyvin toisella yrittämällä (liikkeen sai uusia).

Ei tässä todellakaan ole kiire oikeisiin kokeisiin... Ensin pitää treenata oikeasti ja keksiä, miten sen vire-tilan saa siirrettyä kentälle mikä on päällä aina ennen ruokailua.
En ole varma, jaksanko. :-/
913965.jpg